Ons team


De medewerkers van Woon Duurzaam zijn door de wol geverfd in de energiesector. Zij kennen de valkuilen, uitdagingen en de succesverhalen in de wereld van duurzame en groene energie.

Bo Hermsen

Projectleider

Bo heeft jarenlang in de installatietechniek en duurzame energietechniek gewerkt en heeft hierdoor veel ervaring opgedaan als werkvoorbereider, planner en projectleider. Bij Woon Duurzaam zet hij nu deze kennis in en zorgt hij voor het beste resultaat. Door zijn vele jaren ervaring kent Bo de fijne kneepjes van het vak en weet hij precies waar hij op moet letten.

 

Edwin de Vries

CCO

Edwin heeft als ondernemer meerdere bedrijven succesvol in de markt gezet in de marketing, FMCG, e-commerce en energie sector. Een ervaren business developer die strategie omzet naar commerciële kansen, in bestaande en nieuwe markten. Deze bouwt hij dan uit tot succesvolle producten en/ of diensten

Jasper de Heij

Projectleider

Met Jasper hebben we een zeer ervaren projectleider in huis. Door zijn jarenlange ervaring bij verschillende (eigen)bedrijven als projectmanager, ondernemer en supervisor brengt hij elk project tot een goed einde. Daarbij lost hij technische vraagstukken vakkundig en professioneel op. Een echte aanwinst voor Woon Duurzaam  

Jordie de Gast

Verkoopadviseur 

Door zijn technische kennis, heeft Jordie veel ervaring in werktuigbouwkunde. Toen het tijd werd voor een carrièreswitch, stapte hij over naar saleswerk. Bij Woon Duurzaam kan Jordie iedere woningeigenaar helpen om de juiste stappen te nemen naar een duurzamere woning. Al zijn werk doet hij met veel enthousiasme.

 

Markus Buuk

Verkoopadviseur 

Markus heeft zijn vele jaren ervaring als verkoopadviseur bij verschillende bedrijven opgedaan en hielt hij zich daar bezig met klantrelaties en advies. Door zijn grote interesse in duurzaamheid heeft Markus besloten om de overstap te maken naar Woon Duurzaam, waar hij mensen kan helpen naar een gasloos huis.

 

Marwan Abdelaziz

Sales Engineer 

Na zijn studie Mechanical Engineering waarbij hij zich heeft gefocust op sustainable energy systems, brengt Marwan zijn opgedaagde kennis nu bij Woon Duurzaam in de praktijk als Sales Engineer. Met veel enthousiasme houdt Marwan zich bezig met werk voorbereidende taken en zorgt hij voor de beste oplossing.

 

Nico West

Product owner

Nico is een ervaren verkoper. Na jarenlange ervaring in de automotive branche – de laatste jaren volledig gefocust op elektrisch rijden -, trekt hij bij Woon Duurzaam mensen over de streep om de stap te maken van grijs naar duurzaam verwarmd. Hij staat iedere dag klaar om, met een goed advies, jou te helpen naar een gasloos huis.

 

Ram van Erkelens

Adviseur Duurzaam Wonen

Ram was als commercieel coördinator werkzaam bij om nieuwe energie. Als eindverantwoordelijke van verschillende campagnes realiseerde hij succesvol de groei van het bedrijf. Eerder was hij onder andere werkzaam als salesmanager zonne-energie bij TexelEnergie. 

Rense van Dijk

CEO 

Rense is de oprichter en voormalig directeur van om nieuwe energie. Hij leidde de groei naar marktleiderschap in de duurzame energiesector. Eerder was hij directeur van Windunie, de grootste ontwikkelaar van wind op land, en projectmanager van energiecentrales.

 

Robin van de Poel

Verkoopadviseur

Robin is een ervaren verkoopadviseur. Na jarenlange ervaring in de automotive branche bij BMW en Honda, helpt hij bij Woon Duurzaam mensen de stap te maken van grijs naar duurzaam verwarmd. Iedere dag staat hij klaar om met een goed advies, die bij de wensen en behoefte van de bewoners past, mensen te helpen naar een gasloos huis.  

Ruud Natenstedt

Director Operations

Ruud is één van onze projectmanagers die voor professionaliteit en netjes werken staat. Afgestudeerd als werktuigbouwkundig ingenieur in de richting energietechniek en zijn vele jaren werkervaring als ondernemer en projectmanager bij grote installatiebedrijven. Hierdoor kent Ruud de fijne kneepjes van het vak en zorgt hij voor het beste resultaat.

 

Stijn Hoogenboom

Sales Engineer

Stijn heeft de HBO sales opleiding afgerond en na ruim acht jaar werkzaam te zijn geweest in de elektrotechniek, besloot Stijn de overstap te maken naar sales bij Woon Duurzaam. Duurzame energietechniek spreekt Stijn enorm aan. Hij wil mensen graag enthousiasmeren op dit gebied, zodat we met zijn allen de wereld beter kunnen maken!

 

Tygo Zanders

Marketeer

Na zijn studie commerciële economie brengt Tygo zijn kennis nu in de praktijk. Hij zal de marketing en communicatie van Woon Duurzaam onderhanden nemen en zich bezig houden met verschillende campagnes in ons Team collectieve woningverduurzaming, dat aan een mooie opgave werkt in de gemeente Haarlemmermeer.