Over Woon Duurzaam

Home » Over ons

De Woningverduurzamer van Nederland

Wij zijn Woon Duurzaam de Woningverduurzamer van Nederland.
Samenwerken aan een betere wereld maakt ons gelukkig. Dat geluk willen we graag met je delen.
Het is ons doel jou te helpen je woning te verduurzamen.
Samen maken we het makkelijk, leuk en bereikbaar.

We maken woningen van gas los of energie neutraal.
Dit doen we door met je te praten over wat jij belangrijk vindt.
Door goed te onderzoeken welke mogelijkheden er zijn om jou te helpen je woning te verduurzamen.
Dit  gesprek en het onderzoek gaan over de technische en jouw persoonlijke financiële mogelijkheden.
We hebben het over wat je wensen zijn maar ook over waar je behoefte aan hebt.
Een goede balans tussen jouw wensen en je behoeftes maakt de plannen realistisch en bereikbaar.

Samen met vaste partners werken we continu aan de verbetering van onze diensten en producten. Met top installateurs van warmtepompen, isolatie en zonnepanelen kunnen we jou voorzien van het best samengestelde pakket aan maatregelen voor de verduurzaming van jouw woning. En is je woning gerealiseerd, dan kan je bij ons ook terecht voor service en onderhoud. Zo geniet je niet alleen nu maar ook in de toekomst van een gasloze of energieneutrale woning.

Onze mensen

De initiatiefnemers van Woon Duurzaam zijn door de wol geverfd in de energiesector. Zij kennen de valkuilen, uitdagingen en de succesverhalen in de wereld van duurzame en groene energie. Even voorstellen:

Rense van Dijk
Rense van DijkDirecteur
Rense is de oprichter en voormalig directeur van om nieuwe energie. Hij leidde de groei naar marktleiderschap in de duurzame energiesector. Eerder was hij directeur van Windunie, de grootste ontwikkelaar van wind op land, en projectmanager van energiecentrales.
Edwin de Vries
Edwin de VriesBusiness Developer
Edwin heeft als gedreven ondernemer meerdere kleine bedrijven groot gemaakt, zoals West Coast Frozen Yoghurt, Magnetic Fit en Groen Waterland Energie. In zowel bestaande als nieuwe markten weet hij commerciële kansen te creëren en uit te bouwen tot succesvolle producten en diensten.
Ram van Erkelens
Ram van ErkelensMarketing & Sales
Ram was als commercieel coördinator werkzaam bij om nieuwe energie. Als eindverantwoordelijke van verschillende campagnes realiseerde hij succesvol de groei van het bedrijf. Eerder was hij onder andere werkzaam als salesmanager zonne-energie bij TexelEnergie.
Yuri Pelser
Yuri PelserProjectleider
Yuri combineert zijn achtergrond in de installatietechniek met zijn jarenlange ervaring als projectleider en duurzaamheidsspecialist bij grote woonstichtingen. Hierdoor brengt hij veel bagage mee naar duurzame woonprojecten. Hij kent de groene spelregels als geen ander en zet de klantbehoefte altijd op de eerste plaats.
Floris Steenland
Floris SteenlandSysteem ontwerper
Floris werkte mee aan de Nederlandse innovatie ‘De Stroomversnelling’. Met de ambitieuze doelstelling om 110.000 woningen binnen een paar jaar energieneutraal te krijgen, haalde hij in korte tijd vele huizen van het gas af. Daarnaast weet hij inmiddels alles van bouwkundige details van verschillende woningen door heel Nederland.

Werken bij

Woon Duurzaam is regelmatig op zoek naar bevlogen woningverduurzamers die ons team willen versterken. Heb je een sterke affiniteit met duurzame energietechniek en wil je een bijdrage leveren aan onze stip op de horizon: een schone energievoorziening zonder aardgas? Kijk dan naar onze vacatures of doe een open sollicitatie.

Vacature Installatiemonteur Duurzame Energietechniek

Vacature Project Engineer Duurzame Energietechniek

Onze partners

Aanvraag adviesgesprek

Vul hier je gegevens in en een van onze adviseurs neemt zo snel mogelijk contact met je op voor een adviesgesprek.