Over ons2019-04-18T18:20:00+00:00

Over Woon Duurzaam

Onze missie

Woon Duurzaam is het eerste bedrijf in Nederland dat op landelijk niveau mensen een integrale oplossing biedt voor een volledig gasloze woning.

Wij vinden het ontzettend belangrijk dat de overgang van fossiele naar schone energie in snel tempo wordt opgepakt. Daarom hebben we voor de komende jaren een ambitieuze missie opgesteld: iedere Nederlander woont in 2040 in een gasloos, energetisch en duurzaam huis.

Dat betekent dat er ruim zeven miljoen woningen van het gas af moeten. Woon Duurzaam wil hier de komende jaren een substantiële bijdrage aan te leveren. Concreet betekent dit dat we over vijf jaar 10.000 huizen van het gas af hebben geholpen en waar mogelijk volledig energieneutraal hebben gemaakt.

Onze mensen

De initiatiefnemers van Woon Duurzaam zijn door de wol geverfd in de energiesector. Zij kennen de valkuilen, uitdagingen en de succesverhalen in de wereld van duurzame en groene energie. Even voorstellen:

Rense van Dijk
Rense van DijkDirecteur
Rense is de oprichter en voormalig directeur van om nieuwe energie. Hij leidde de groei naar marktleiderschap in de duurzame energiesector. Eerder was hij directeur van Windunie, de grootste ontwikkelaar van wind op land, en projectmanager van energiecentrales.
Edwin de Vries
Edwin de VriesBusiness Developer
Edwin heeft als gedreven ondernemer meerdere kleine bedrijven groot gemaakt, zoals West Coast Frozen Yoghurt, Magnetic Fit en Groen Waterland Energie. In zowel bestaande als nieuwe markten weet hij commerciële kansen te creëren en uit te bouwen tot succesvolle producten en diensten.
Ram van Erkelens
Ram van ErkelensMarketing & Sales
Ram was als commercieel coördinator werkzaam bij om nieuwe energie. Als eindverantwoordelijke van verschillende campagnes realiseerde hij succesvol de groei van het bedrijf. Eerder was hij onder andere werkzaam als salesmanager zonne-energie bij TexelEnergie.
Yuri Pelser
Yuri PelserProjectleider
Yuri combineert zijn achtergrond in de installatietechniek met zijn jarenlange ervaring als projectleider en duurzaamheidsspecialist bij grote woonstichtingen. Hierdoor brengt hij veel bagage mee naar duurzame woonprojecten. Hij kent de groene spelregels als geen ander en zet de klantbehoefte altijd op de eerste plaats.
Floris Steenland
Floris SteenlandSysteem ontwerper
Floris werkte mee aan de Nederlandse innovatie ‘De Stroomversnelling’. Met de ambitieuze doelstelling om 110.000 woningen binnen een paar jaar energieneutraal te krijgen, haalde hij in korte tijd vele huizen van het gas af. Daarnaast weet hij inmiddels alles van bouwkundige details van verschillende woningen door heel Nederland.

Onze partners

Aanvraag adviesgesprek

Vul hier je gegevens in en een van onze adviseurs neemt zo snel mogelijk contact met je op voor een adviesgesprek.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat uw bezoek aan onze website zo soepel mogelijk verloopt. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan wij er vanuit dat u hiermee instemt. Ok