Reviews

Plezierig, keurig en vakkundig

Wat een prettig bedrijf en fijne zorgvuldige en kundige medewerkers. Zowel de installateurs als de project manager nemen de tijd, bekijken de verschillende mogelijkheden en denken mee. Met als resultaat dat de installatie van mijn hybryde warmtepomp om een nog betere manier is gedaan dan van te voren gedacht. Ik ben een zeer tevreden klant!

Onze warmtepomp liep mee in een grote verbouwing en werd geplaatst in een nieuwe technische ruimte. De door WoonDuurzaam verstrekte informatie vooraf kan in deze setting uitgebreider en vooral concreter, zodat duidelijker is hoe de ruimte moet worden opgeleverd. Er bleven daardoor onzekerheden tot het moment van plaatsen, doordat andere betrokken installateurs de ontbrekende informatie zelf moesten invullen. Uiteindelijk verliep de installatie voorspoedig en netjes. Nog een aanvullende tip: maak voor bij de oplevering een samenvattend document of mail met de belangrijkste punten en eventueel foto's van je eigen installatie waar je als gebruiker mee te maken zult hebben (water bijvullen, thermostaten en zones instellen, gebruik van apps). Je krijgt letterlijk een doos met handleidingen mee waarvan de helft geschreven lijkt voor toepassing door de installateur zelf.

Duidelijke offerte traject en advies. Organisatie rondom installatie was wel wat rommelig en heb meerdere keren moeten uitleggen hoe ik het wou hebben. Installatie verliep heel goed en volledig naar wens. Na een half jaar kreeg ik een probleem met mijn warmtepomp mbt het koelen en het duurde een lange tijd om een afspraak te kunnen maken voor garantie. Later bleek dit door de vakantieperiode te komen en werd het weer netjes verholpen. Prima klantvriendelijk bedrijf, maar qua communicatie kan het wel duidelijker

Zeer goede service en kwaliteit. Zijn ook geduldig en schakelen ook snel indien benodigd.