Dien je cv in
Voeg CV toe

Hoofdmonteur (installatiemonteur) duurzame energietechniek

12 May 2023

Wil jij gasloze of energieneutrale woningen realiseren en daarbij werken met de nieuwste technieken?

Heb jij een hart voor duurzame installatietechniek en wil je mee bouwen aan een jong bedrijf met veel ambitie? Dan zijn wij op zoek naar jou voor de functie Hoofdmonteur (installatiemonteur) duurzame techniek!

Wie zijn wij?

Wij zijn Woon Duurzaam: De woningverduurzamer van Nederland.
Ons kantoor is gevestigd in Amsterdam Noord en we zijn met name werkzaam in de provincies Noord- en Zuid-Holland, Utrecht, Flevoland, maar doen regelmatig opdrachten door heel Nederland.

Wij maken bestaande woningen compleet gasloos en desgewenst energieneutraal. Elke woning is een project (N=1) ook als het er tweehonderd zijn. Onze N=1 projectaanpak is de basis waarmee we de behoefte van onze klanten centraal stellen bij wat we doen. We zijn een jong, flexibel en ambitieus bedrijf waar eigen initiatieven en oplossingsgericht werken zeer worden gewaardeerd en beloond.

We werken samen met innovatieve partners en fabrikanten als Vaillant, Nibe, Viessmann, ATAG, Nefit Bosch en Jaga. We passen de nieuwste bewezen technieken toe. Daarnaast zijn we altijd op zoek naar nieuwe producten en toepassingen.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken jou, als hoofdmonteur duurzame energietechniek. Wil je meebouwen aan het succes van dit jonge bedrijf en je verantwoordelijkheid nemen voor de realisatie van duurzame warmtepomp- en verwarmingsinstallaties in bestaande woningen? Dan zoeken wij jou. Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken, bent duidelijk in je communicatie en staat open om kennis met elkaar te delen.
Je bent veel bij klanten aan het werk om de klus te klaren en bent hierbij veelzijdig bezig en dat soms met onze samenwerkende partners.

Wat breng je mee?

 • Je hebt een technische opleiding , kennis en praktische ervaring in de duurzame (installatie) techniek;
 • Je hebt kennis van de relevante veiligheids-, gezondheids- en milieuregels in de branche;
 • Kennis van elektrotechniek is mooi meegenomen, zo ook ervaring met het waterzijdig inregelen van installaties;
 • Je beheerst de Nederlands taal uitstekend, zowel mondeling als schriftelijk en kan goed communiceren;
 • Je kunt technische tekeningen en berekeningen lezen en toepassen;
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B.


Wat bieden wij?


Je takenpakket zal bestaat uit het uitvoeren, installeren en opleveren van gasloze installatie opdrachten. Warmtepompen, verwarmingssystemen, PVT en alles dat daarbij komt. Je werkt aan meerdaagse opdrachten in bestaande woningen. Jouw vakmanschap is belangrijk om een goede installatie te realiseren. Je geeft ook feedback aan de werkvoorbereiding waardoor we snel en effectief van elke klus kunnen leren.

 • We bieden de kans om mee te bouwen aan een jong bedrijf met een duidelijke missie, in een open, enthousiast team;
 • Goede beloning en voorwaarden. We vinden het belangrijk dat er een goede balans is tussen werk en privé;
 • Als je kiest voor een dienstverband bij Woon Duurzaam dan val je onder de CAO Metaal en Techniek met de bijbehorende pensioenopbouw;
 • Onkostenvergoeding voor vaste medewerkers zoals telefoon, reiskostenvergoeding, gezellige borrels met leuke collega`s;
 • Cursussen en kennisdeling bij partners, leveranciers en/of fabrikanten.
}}