Dien je cv in
Voeg CV toe

PHP/Laravel Developer

12 mei 2023

Heb jij een hart voor innovaties en verduurzaming en wil jij (mee)werken aan een nieuw te maken platform voor Woon Duurzaam?

Wil jij (mee)werken aan een nieuw te maken platform voor advisering, ontwerp en complete ontzorging van woningverduurzamingsoplossingen bij klanten? Hou je er van om zelfstandig te (kunnen) werken en denk je graag mee bij te maken oplossingen? Dan zijn wij op zoek naar jou voor de positie van PHP/Laravel Developer.

Wie zijn wij?

Wij zijn Woon Duurzaam: De woningverduurzamer van Nederland. Wij maken woningen compleet ontzorgd gasloos en desgewenst energieneutraal. Elke woning is een project (N=1) ook als het er tweehonderd zijn. Onze N=1 projectaanpak is de basis waarmee we de behoefte van onze klanten centraal stellen bij wat we doen. We zijn een jong, flexibel en ambitieus bedrijf waar eigen initiatieven zeer worden gewaardeerd.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken jou, als je mee wilt werken om ons nieuwe platform vanaf het begin op te bouwen. In overleg met de verkoop- en realisatieteams en andere developers ga je bezig de eisen en wensen van het functioneel ontwerp uit te werken.

Daarbij werk je flexibel thuis en op kantoor en hou je je code up-to-date in GIT van waaruit we continu deployen naar een staging – en de live omgeving. Overzichtelijke korte stories die opgesteld zijn vanuit het functioneel ontwerp (die op jouw naam staan) ontwikkel je, test je en lever je op voor test en acceptatie, waarna ze direct in gebruik worden genomen.

Heb jij de ambitie om het platform gelijk met de groei van Woon Duurzaam verder uit te bouwen en vorm te geven? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Zelfstandigheid en verantwoordelijkheid zijn belangrijke eigenschappen waarmee je deze uitdaging aan gaat. Hulp vragen, vallen en opstaan horen erbij. Samen maken we de klant gelukkig en Woon Duurzaam succesvol.


Waar wij mee werken en waar jij ervaring mee hebt:

  • PHP (8+)
  • Laravel
  • MySQL / MariaDB
  • Javascript (NPM)
  • HTML / CSS (bootstrap)


Kortom, het liefste full-stack, maar als er punten zijn waar je iets minder ervaring mee hebt, is dat natuurlijk bespreekbaar.


Wat breng je mee?

  • Je hebt ruime ervaring in een vergelijkbare functie
  • Je hebt HBO werk- en denkniveau
  • Je bent communicatief en kan je ideeën goed overbrengenWe bieden jou de kans om in een brede functie mee te bouwen aan een jong bedrijf met een duidelijke missie, in een open, enthousiast team. Je arbeidsvoorwaarden zijn afgestemd op de kwaliteit die jij komt inbrengen in ons team en op de specifieke dingen die jij nodig hebt om met energie naar je werk te gaan.


}}