Dien je cv in
Voeg CV toe

Projectleider Duurzame Energietechniek

21 apr. 2023

Heb jij een hart voor duurzame installatietechniek en nieuwe technieken en vind jij de klant de belangrijkste deelnemer in een project? Wil je meebouwen in een jong bedrijf met veel ambitie? Dan zijn wij op zoek naar jou.


Heb jij een hart voor duurzame installatietechniek en nieuwe technieken en vind jij de klant de belangrijkste deelnemer in een project? Wil je meebouwen in een jong bedrijf met veel ambitie? Gasloze of energieneutrale woningen realiseren en daarin werken met dé nieuwste technieken? Dan zijn wij op zoek naar jou voor de positie van Projectleider Duurzame Energietechniek.

Wie zijn wij?

Wij zijn Woon Duurzaam: De woningverduurzamer van Nederland. Wij maken woningen compleet ontzorgd gasloos en desgewenst energieneutraal. Elke woning is een project (N=1) ook als het er tweehonderd zijn. Onze Woon DuurzaamTM  Zwerm projectaanpak is de basis waarmee we de behoefte van onze klanten centraal stellen bij wat we doen.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken jou, als je wilt meewerken aan het succes van dit jonge bedrijf. Je bent verantwoordelijk voor de realisatie van duurzame techniek in en bij bestaande en nieuwbouwwoningen – van de calculatie en werkvoorbereiding tot en met de oplevering. 

Het takenpakket bestaat uit alles waarvan we samen vinden dat het nodig is en past binnen jouw ambities en onze mogelijkheden. Daarbij kun je denken aan:

 • Coördineren van een goede werkvoorbereiding waardoor de uitvoerende installateurs snel en effectief de klus bij de klant kunnen klaren. 
 • Begeleiding van zowel de klant als de uitvoerende installateurs gedurende het project.
 • Calculatie werkzaamheden (opstellen begrotingen & offertes).
 • Offerte aanvragen opstellen t.b.v. leveranciers & onderaannemers.
 • Het houden van overzicht en toezicht waardoor je samen met onze installateurs en andere partners uitstekend functionerende installaties realiseert.

Kortom, het zelfstandig coördineren en begeleiden van de projecten die we uitvoeren. Het betreft verwarmingsinstallaties met warmtepomp of ander duurzaam alternatief, tapwaterinstallaties, verwijderen van gasinstallaties, PV- installaties, elektrotechnische installaties waaronder ook laadpalen, sanitaire installaties, smart home techniek, na-isolatie en glas vervanging in de bestaande en nieuwbouw. 

Wat breng je mee?

 • Je hebt een opleiding, technische kennis en praktische ervaring in de duurzame (installatie)techniek. 
 • Je hebt kennis van de relevante veiligheids-, gezondheids- en milieuregels in de branche. 
 • Door ervaring opereer je op senior / HBO werk- en denkniveau. 
 • Je beheerst de Nederlands taal uitstekend, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Je kunt goed omgaan met basis computerprogramma’s als Microsoft Office. Je kunt technische tekeningen en berekeningen lezen, aanpassen en waar noodzakelijk ook maken. 
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B.

Wat bieden wij?

We bieden jou de kans om in een brede functie mee te bouwen aan een jong bedrijf met een duidelijke missie: de woningverduurzamer van Nederland worden. Je arbeidsvoorwaarden zijn afgestemd op de kwaliteit die jij komt inbrengen in ons team en op de specifieke dingen die jij nodig hebt om met energie naar je werk te gaan.

}}