Dien je cv in
Voeg CV toe

(Sr.) Werkvoorbereider

2 mei 2023

Heb jij een hart voor duurzame installatietechniek en wil je meehelpen om met de nieuwste technieken Nederlandse woningen energieneutraal of gasloos te maken? Dan zijn wij jou op zoek naar jou in de positie van (Sr.) Werkvoorbereider.


Wie zijn wij?

Wij zijn Woon Duurzaam: De woning verduurzamen van Nederland. Wij maken woningen compleet ontzorgd gasloos en desgewenst energieneutraal. We doen dat met een betrokken, open en gezellig team. We groeien hard en dat betekent dat we je veel kansen kunnen bieden om persoonlijk mee te groeien met ons bedrijf.


Wie zoeken wij?


Wij zoeken jou, als je verantwoordelijk wilt zijn voor het ontwerp en de werkvoorbereiding van duurzame installatie systemen voor woningen. Word jij blij van het ontwerpen, voorbereiden en coördineren van mooie duurzame installaties? Zoals duurzame centrale verwarming, ventilatie, koeling, zonnepanelen, energie-opslag en laadpalen? Ben je goed in het uitzoeken van technische details en kun je een calculatie en een werkbegroting maken?

Dan pas je bij Woon Duurzaam als een vis in het water voor de functie (Sr.) werkvoorbereider.

Je bent verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding van duurzame techniek in en bij bestaande en nieuwbouwwoningen – van de calculatie en werkvoorbereiding tot en met de begeleiding van de oplevering. Je werkt nauw samen met de Verkoopadviseurs en Projectleiders. Je hebt ook regelmatig contact met leveranciers en ziet toe op een tijdige levering van technische producten.

In je werk is veel ruimte om naar eigen inzicht het takenpakket uit te voeren, wij vertrouwen op je vakmanschap en je verantwoordelijkheid. Bovendien waarderen we het enorm wanneer jij met jouw inzichten een bijdrage levert aan de opbouw van ons bedrijf.


Welke eigenschappen heb je?


Je bent accuraat, resultaatgericht, positief en klantgericht. Je denkt in (technische) mogelijkheden en werkt graag zelfstandig, conventioneel en onconventioneel. Je hebt een scherp oog voor belangrijke details zonder het grotere geheel uit het oog te verliezen. Je bent een goede sparringpartner voor zowel de specialisten van onze toeleveranciers als voor je collega’s. Je houdt ervan om jouw kennis te delen en over te dragen aan collega’s. Je gelooft in de toepassing van duurzame techniek in woningen.


Wat breng je mee?

  • Bij voorkeur een opleiding Wtb of Installatietechniek
  • HBO werk- en denkniveau door opleiding of ervaring.
  • Relevante technische kennis over energietechniek/installaties, liefst in de woningbouw.
  • Kennis van de relevante veiligheids-, gezondheids- en milieuregels
  • Beheersing van de Nederlands taal, zowel mondeling als schriftelijk.
  • Kennis/ervaring met ERP-systemen (wij werken met Syntess) en basis computerprogramma’s als Microsoft Office.

Je kunt technische tekeningen lezen, aanpassen en maken.


Wat bieden wij?

  • We bieden jou een werkomgeving waarin je optimaal jezelf kunt ontwikkelen en jezelf kunt zijn: open, eerlijk, no nonsens en gevoel voor humor.
  • Een functie waarin je in een open en enthousiast team mee kan bouwen aan een jong bedrijf met een duidelijke missie.
  • Een prima salariëring.
}}