Werken bij de woningverduurzamer van Nederland

Woon Duurzaam is regelmatig op zoek naar bevlogen woningverduurzamers die ons team willen versterken. Heb je een sterke affiniteit met duurzame energietechniek en wil je een bijdrage leveren aan onze stip op de horizon: een schone energievoorziening zonder aardgas? Kijk dan naar onze vacatures of doe een open sollicitatie.
Hoofdmonteur (installatiemonteur) duurzame energietechniek

Heb jij een hart voor duurzame installatietechniek en wil je mee bouwen aan een jong bedrijf met veel ambitie? Dan zijn wij op zoek naar jou voor de functie Hoofdmonteur (installatiemonteur) duurzame techniek!

PHP/Laravel Developer

Wil jij (mee)werken aan een nieuw te maken platform voor advisering, ontwerp en complete ontzorging van woningverduurzamingsoplossingen bij klanten? Hou je er van om zelfstandig te (kunnen) werken en denk je graag mee bij te maken oplossingen? Dan zijn wij op zoek naar jou voor de positie van PHP/Laravel Developer.

Verkoopadviseur Gasloos Wonen

Ben je commercieel gedreven en ondernemend op een menselijke manier? Wil je je ontwikkelen tot een specialist in de verduurzaming van woningen? Aan de slag in een jong en groeiend bedrijf? Zoek dan niet verder, wij hebben een passende vacature voor jou! Ga aan de slag als verkoopadviseur gasloos wonen bij Woon Duurzaam in Amsterdam. Lees hier meer over de vacature.

(Sr.) Werkvoorbereider

Heb jij een hart voor duurzame installatietechniek en wil je meehelpen om met de nieuwste technieken Nederlandse woningen energieneutraal of gasloos te maken? Dan zijn wij jou op zoek naar jou in de positie van (Sr.) Werkvoorbereider.

Projectleider Duurzame Energietechniek

Heb jij een hart voor duurzame installatietechniek en nieuwe technieken en vind jij de klant de belangrijkste deelnemer in een project? Wil je meebouwen in een jong bedrijf met veel ambitie? Dan zijn wij op zoek naar jou.