Lage temperatuur radiatoren

Het vervangen van traditionele radiatoren door lage temperatuur radiatoren heeft veel voordelen. Omdat ze op lagere temperatuur verwarmen zijn ze energiezuiniger. Het verhoogt het comfort in je woning door een constantere warmteafgifte, het biedt de optie om in de zomer te koelen en esthetisch oogt het ook nog eens een stuk knapper.

Jaga convectoren

De convectoren van Jaga kenmerken zich door een mooi design en een hoog vermogen door de aluminium constructie. Je zult de Jaga convectoren bovendien nauwelijks horen. De voordelen van Jaga convectoren zijn:

  • Zuinige warmte bij de laagste watertemperaturen
  • Bewezen energiebesparing van 6 tot 16%
  • Zeer laag geluidsniveau
  • 30 jaar garantie op de warmtewisselaar

Een totaaloplossing voor gasloos wonen

Voor een gasloze en energieneutrale woning is een breed pakket aan maatregelen nodig. Van het isoleren van je woning en de overgang op een ander verwarmingssysteem tot het aanbrengen van zonnepanelen. Woon Duurzaam is thuis in alle disciplines en heeft daarom alles in huis om de juiste mix aan maatregelen voor jouw woning te adviseren en volledig uit te voeren. Met als resultaat een energieneutrale woning zonder maandelijkse energiekosten.Start jouw woningadviesMeer over onze integrale aanpak